line Rent a car Crna Gora: O nama line

“D&T Company” rent a car Herceg Novi je mala porodična agencija sa sjedištem u Herceg-Novom, osnovana u Aprilu 2007. godine i od samog početka prepoznata je kao agencija koja vodi računa da klijent bude zadovoljan. Uz višegodišnje iskustvo spremni smo da izađemo u susret svim prohtjevima klijenta, pa smo tako postali jedna od rijetkih agencija u Crnoj Gori koja je na zahtjev klijenta u stanju da organizuje preuzimanje automobila iz drugih država. Kao odgovor na zahtjeve klijenata, proširili smo uslugu na transfere, kako u zemlji, tako i u inostranstvu uz posebne popuste za stalne klijente.

Na teritoriji opštine Herceg-Novi dostava automobila je besplatna, a uz određenu nadoknadu možemo dostaviti automobil na bilo koju adresu u Crnoj Gori i inostranstvu. U ponudi imamo automobile svih kategorija, od malih gradskih, preko automobila srednje i visoke klase do kombija i džipova.

Za naše klijente u svakom automobilu obezbjeđujemo mapu Crne Gore, a na zahtjev, obezbjeđujemo GPS navigator, dječije sjedište, zimsku opremu i mobilni telefon sa Crnogorskom SIM karticom. Kao potvrda kvaliteta naše usluge su klijenti koji nam se svake godine rado vraćaju i preporučuju nas svojim prijateljima.

Vaše ime i prezime:
Vaša e-mail adresa:
Fajl
Anti Spam
 

line KONTAKT line